Остават броени дни до старта на нашия нов сайт!

Последни публикации

5 начина да използвате повторно дървените палети

Източник: www.organicauthority.com

Повторното използване на захвърлените материали е един лесен начин да ги възобновите и върнете в употреба. Но понякога може да се окаже трудно да намерите начин как да ги употребите повторно. Ето затова, тук ще намирете пет идеи как сами да приспособите старите дървени палети за да оптимизирате домашното пространство и да си направите мебели.


1. Кухненска маса от рециклирани палети:

Необходими са 4 дървени палети и малко дърводелски умения за да пресъздадете тази маса от селски тип. Със сигурност на следващата ви вечеря с гости тази кухненска мебел ще бъде основната тема на разговор.



2. Подова настилка от дървени палети:
Ето ви едно амбициозно предизвикателство – необичайна подова настилка от рециклирани палети. Разнородните дъски и различните петна по тях ще внесат индивидуален дух към всяко пространство. Бъдете готови обаче, че този проект може да ви отнеме повече от уикенд докато го завършите.

3. Кухненски рафт за чинии:
Можем да оползотворим малко място на стената, за да съберем всички онези тенджери, тигани и чинии, които се трупат и пречат в препънените шкафове под мивката. И така, защо да не ги изложим на стената като направим симпатична лавица от палети в етно стил, за да държим там съдовете, които по-рядко използваме?



4. Ниска масичка за кафе от палети:
Вземете една кутия боя, колелца, кутия с инструменти и креативността си, за да си направите дървена масичка от палети на колелца. Само за няколко часа ще имате (много) евтина мебел, която вашата компания никога няма да забрави.



5. Легло от палети с рафт за книги:
Спете спокойно нощем с тази стабилна платформа от палети, която служи като рамка за легло и която няма да ви спести от стил. Като допълнение, това легло има вграден рафт отдолу, където да си оставяте книгата преди да се унесете в страната на сънищата...

Няма коментари:

Публикуване на коментар