Остават броени дни до старта на нашия нов сайт!

Последни публикации

Да създадем първата Отворена Позитивна Медия в България

Публикувано от Гергана Кабаиванова

У дома не гледаме вече телевизия, спряхме да четем и вестници. Новините изобилстват от насилие, пораждат страх и тревога, а от детските телевизии се чува основно "Рага - рага" ... Не е ли време това да спре?! Аз бих искала да имам друг избор.


Представям ви проекта "ОМ - Отворена Позитивна Медия в България", който изцяло подкрепям:  


Каним всички хора, които чувстват, че това трябва да стане, да се присъединят и да помогнат за неговото осъществяване.
Основните цели са създаването на уеб платформата за споделяне на Отворена Позитивна Медия и първия Отворен Позитивен Вестник.
Уеб платформата ще позволи свободното споделяне на позитивна информация обхващаща всички теми от човешкия живот.
Отвореният Позитивен Вестник ще представлява подбрана позитивна информация, готова за принтиране безплатно на всяко едно място където има принтер.

Нека да направим първата Отворена и Позитивна Медия в България!

1 коментар:

  1. Гергана Кабаиванова21 октомври 2011 г. в 23:09

    Скоро, след като публикувахме този материал, разбрахме, че проекта "ОМ - Отворена Позитивна Медия в България" се е доразвил в по-голямо движение и въвеждащото видео не е актуално.
    Новото име на ОМ е Творим, Действаме и Предприемаме Отворено и Положително. Те се определят по нов начин: „ОМ е общество от хора, в което заедно творим, действаме и предприемаме устойчиво, отворено, положително и отговорно.” - това е новото

    Като наши партньори, очаквайте новата рубрика в списанието и сайта ни „"Положителни еко новини", която ще се води от ОМ.

    ОтговорИзтриване